RECEPT: Kuskus Basilicata s carpacciem z vepřové pečeně

Kuskus Basilicata s carpacciem z vepřové pečeně

RECEPT: Kuskus Basilicata s carpacciem z vepřové pečeně

V neděli jsem pekla vepřovou pečeni v kuse, krásně do růžova, voňavou po bylinkách a šťavnaté masíčko se jen rozplývalo na jazyku. Kousek jí ale zbylo a tak jsem se pustila do krájení carpaccia a nového rychlého receptu pro každou příležitost. V tomto případě jsem opět servírovala do trendy skleniček….. a jednu s víčkem jsem si vzala i dnes do práce.

PS: ostatní se na ní mlsně chodí dívat do lednice:)

Kuskus Basilicata s carpacciem z vepřové pečeně

  • Kuskus Basilicata
  • Vepřová pečeně v kuse
  • Olivový olej, sůl
  • Zelené salátové listy všeho druhu

Kuskus připravte dle návodu na obalu. Vepřovou pečeni nakrájejte na carpaccio. Salátové listy natrhejte a vmíchejte do kuskusu. Kuskus servírujte do skleniček a navrch položte na tenko krájenou vepřovou pečeni.

   Kuskus Basilicata můžete nakoupit ZDE