
RECEPT: Kuskus Basilicata s carpacciem z vepřové pečeně
V neděli jsem pekla vepřovou pečeni v kuse, krásně do růžova, voňavou po bylinkách a šťavnaté masíčko se jen rozplývalo na jazyku. Kousek jí ale zbylo a tak jsem se pustila do krájení carpaccia a nového rychlého receptu pro každou příležitost. V tomto případě jsem opět servírovala do trendy skleniček….. a jednu s víčkem jsem si vzala i dnes do práce.
PS: ostatní se na ní mlsně chodí dívat do lednice:)
Kuskus Basilicata s carpacciem z vepřové pečeně
- Kuskus Basilicata
- Vepřová pečeně v kuse
- Olivový olej, sůl
- Zelené salátové listy všeho druhu
Kuskus připravte dle návodu na obalu. Vepřovou pečeni nakrájejte na carpaccio. Salátové listy natrhejte a vmíchejte do kuskusu. Kuskus servírujte do skleniček a navrch položte na tenko krájenou vepřovou pečeni.