RECEPT: Koule „Rafaelo“

Koule Rafaelo

RECEPT: Koule „Rafaelo“

I když by byly Vánoce na blátě, tak kouzlo zasněžené krajiny vám během chvíle připomenou naše koule „Rafaelo“. Nadýchaný sněhobílý kokos a skvostná chuťová harmonie Sladkého omámení, mandlí a kokosu to vše najdete v našem druhém receptu na vánoční nepečené cukrové LeGracie.

Koule „Rafaelo“

  • 1 ks Sladké omámení
  • 200 g strouhaný kokos
  • 50 g drcených mandlí
  • Kokosový cukr (dle chuti nebo jiný způsob slazení)
  • Papírové košíčky

 

Sladké omámení vysypte do mísy a přelijte 0,5 l vroucí vody. Po 7 minutách nechte vychladnout. Vlažný kuskus oslaďte dle chuti a přidejte 150 g strouhaného kokosu a 50 g drcených mandlí. Hmotu zpracujte a tvořte z ní kuličky, které obalte ve zbylém kokosu. Každou kuličku uložte do papírového košíčku.

.

   Sladké omámení můžete nakoupit ZDE