
RECEPT: Máslové dýňové loďky
Je podzim a k němu neodmyslitelně patří dýně. I my v LeGracii dýně milujeme a tady vám přinášíme jeden neotřelý recept, který je velmi snadný, protože s námi je vaření LeGrac(i)e.
Vegetariánské, velmi snadné
Doba přípravy 60 minut, 4 porce
Ingredience:
- 1 balení kuskusu Basilicata
- 1 dýně máslová
- 60 g nivy
- dýňový olej
- sůl
- pepř
- 1 lžíce olivového oleje
Postup:
Předehřejeme si troubu na 200 stupňů. Kuskus připravíme dle návodu. Dýni vydlabeme a naplníme kuskusem. Zakápneme olivovým olejem a přikryjeme alobalem. Pečeme cca 40 minut. Pak vyndáme, posypeme sýrem, osolíme, opepříme a pečeme ještě 15 minut.