RECEPT: Máslové dýňové loďky

Máslové dýňové loďky

RECEPT: Máslové dýňové loďky

Je podzim a k němu neodmyslitelně patří dýně. I my v LeGracii dýně milujeme a tady vám přinášíme jeden neotřelý recept, který je velmi snadný, protože s námi je vaření LeGrac(i)e.

Vegetariánské, velmi snadné

Doba přípravy 60 minut, 4 porce

Ingredience:
  • 1 balení kuskusu Basilicata
  • 1 dýně máslová
  • 60 g nivy
  • dýňový olej
  • sůl
  • pepř
  • 1 lžíce olivového oleje
Postup:

Předehřejeme si troubu na 200 stupňů. Kuskus připravíme dle návodu. Dýni vydlabeme a naplníme kuskusem. Zakápneme olivovým olejem a přikryjeme alobalem. Pečeme cca 40 minut. Pak vyndáme, posypeme sýrem, osolíme, opepříme a pečeme ještě 15 minut.

   Kuskus Basilicata můžete zakoupit ZDE