RECEPT: Jablíčkový páj

RECEPT: Jablíčkový páj

Máte rádi jablíčka? My ano! A tak Vám přinášíme recept na snadný zdravý jablečný páj

Bezlepkový, bezlaktózový, snadný

Doba přípravy 60 minut, 16 ks

Korpus:
  • 1/2 balení Medové jablko
  • 4 lžíce pohankové mouky/ kaštanové
  • 2 vejce
  • 3 lžíce sladidla
  • 1 lžíce kokosového oleje
Karamelový krém:
  • 1 pudinkový prášek bez lepku karamelový
  • 500 ml mandlového mléka
  • 1 lžíce sladidla
Na dozdobení:
  • 3 jablka
  • skořice
Postup:

Medové jablko připravíme dle návodu (máme poloviční dávku).

Pudink připravíme dle návodu.

Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Dortovou formu vyložíme pečícím papírem. Do vychladlého jáhlota zamícháme mouku a vejce a natlačíme do formy. Pečeme cca 15 minut.
Jablíčka pokrájíme. Vytáhneme korpusek a nalijeme na něj pudink, naskládáme jablíčka a pečeme cca 30 minut. Pak posypeme skořicí.

   Medové jablko můžete zakoupit ZDE