
RECEPT: Pizza LeGracie
Je tu zima a pro chladné večery je ideální teplá večeře, která je ale rychle hotová, lehce stravitelná a přitom si na ní zaručeně všichni pochutnají. Právě taková je naše nekynutá pizza LeGracie. Uvidíte, že si jí zamilujete a stane se stálicí na vašem stole.
Velmi snadné
Doba přípravy 45 minut (pečení i příprava), 9 porcí
Ingredience:
- 1 balení kuskusu Zante
- 2 vejce
- 4 lžíce špaldové mouky
- 100 g nastrouhaného oblíbeného sýra (my použili goudu)
- 300 g kvalitní šunky
- 150 ml nedoslazovaného kečupu
- 100 g pórku
- 50 g černých oliv
Postup:
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Kuskus nasypeme do misky. Připravíme dle návodu a necháme vychladnout. Použijeme jen 400 ml vody. Připravíme si náplň. Do kuskusu vmícháme mouku a vejce a upěchujeme ve formě vyložené pečícím papírem. Pečeme cca 20 minut. Pak korpus vyndáme a nazdobíme a pečeme dalších 20 minut.