RECEPT: Pizza LeGracie

RECEPT: Pizza LeGracie

Je tu zima a pro chladné večery je ideální teplá večeře, která je ale rychle hotová, lehce stravitelná a přitom si na ní zaručeně všichni pochutnají. Právě taková je naše nekynutá pizza LeGracie. Uvidíte, že si jí zamilujete a stane se stálicí na vašem stole.

Velmi snadné

Doba přípravy 45 minut (pečení i příprava), 9 porcí

Ingredience:
  • 1 balení kuskusu Zante
  • 2 vejce
  • 4 lžíce špaldové mouky
  • 100 g nastrouhaného oblíbeného sýra (my použili goudu)
  • 300 g kvalitní šunky
  • 150 ml nedoslazovaného kečupu
  • 100 g pórku
  • 50 g černých oliv
Postup:

Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Kuskus nasypeme do misky. Připravíme dle návodu a necháme vychladnout. Použijeme jen 400 ml vody. Připravíme si náplň. Do kuskusu vmícháme mouku a vejce a upěchujeme ve formě vyložené pečícím papírem. Pečeme cca 20 minut. Pak korpus vyndáme a nazdobíme a pečeme dalších 20 minut.

   Kuskus Zante můžete zakoupit ZDE