RECEPT: Mug cake s müsli od LeGracie

RECEPT: Mug cake s müsli od LeGracie

Bezlepkový, velmi snadný

Doba přípravy: 5 minut, jedna porce

Ingredience
  • 1 ks Müsli Bezlepkáč – švestka se skořicí
  • 4-5 lžic bílého jogurtu
  • 1 vejce
  • 3 lžíce kokosu
  • 2 lžíce kakaa
  • sladidlo – cukr nebo stevie
  • lžíce medu
  • lžíce skořice
  • pár kousků čokolády
Postup:

Bezlepkáč švestka skořice a ostatní suroviny vsypte do hrnku a promíchejte (dbejte na to, aby byl hrnek plný maximálně do 2/3 hrnku – těsto v mikrovlnné troubě nabude). Hrnek dejte do mikrovlnné trouby na 3-4 minuty. Hotové vyklopte na talířek (měl by se lehce odlepit od stěn hrnku) a je hotovo.

Doporučujeme jíst ještě teplý.

Tip:

Mug cake zalijte pudinkem, ozdobte čokoládovým topingem a čerstvým ovocem.

 

  Müsli Bezlepkáč – švestka skořice můžete zakoupit ZDE