
RECEPT: Mug cake s müsli od LeGracie
Bezlepkový, velmi snadný
Doba přípravy: 5 minut, jedna porce
Ingredience
- 1 ks Müsli Bezlepkáč – švestka se skořicí
- 4-5 lžic bílého jogurtu
- 1 vejce
- 3 lžíce kokosu
- 2 lžíce kakaa
- sladidlo – cukr nebo stevie
- lžíce medu
- lžíce skořice
- pár kousků čokolády
Postup:
Bezlepkáč švestka skořice a ostatní suroviny vsypte do hrnku a promíchejte (dbejte na to, aby byl hrnek plný maximálně do 2/3 hrnku – těsto v mikrovlnné troubě nabude). Hrnek dejte do mikrovlnné trouby na 3-4 minuty. Hotové vyklopte na talířek (měl by se lehce odlepit od stěn hrnku) a je hotovo.
Doporučujeme jíst ještě teplý.
Tip:
Mug cake zalijte pudinkem, ozdobte čokoládovým topingem a čerstvým ovocem.