RECEPT: Perníčky s kešu a kokosovým krémem

RECEPT: Perníčky s kešu a kokosovým krémem

Snadný

Doba přípravy: 20 minut, cca 15 ks

Ingredience:
  • 1 balení Vánočních perníčků 120 g – Ovocná nepečená kolečka s citronem a badyánem
  • 90 g kešu ořechů
  • 1 lžíce kokosového oleje
  • 1 lžička medu
  • 50 g strouhaného kokosu
Postup:

Kešu namočíme přes noc do vody. Ráno vodu slijeme, kešu vhodíme do mixéru, přidáme kokosový olej, med, strouhaný kokos a vše rozmixujeme na hladký krém. Hotovým krémem promažeme kolečka, která necháme v lednici cca hodinku odležet a podáváme.

 

  Ovocná nepečená kolečka Vánoční perníčky můžete zakoupit ZDE