
RECEPT: RÝŽOVÝ KOLÁČ
Máte chuť na rýžový nákyp v novém kabátě?

Tak tenhle koláček vám ho krásně připomene a nahradí! Korpus chutná opravdu jak rýžový nákyp a spolu s vanilkovým krémem a jablky tvoří fantastickou souhru chutí! Navíc je nízkokalorický a plný bílkovin!❤️
Středně těžký
Doba přípravy: 45 minut, 8 ks
Ingredience korpus:
- 60 g rýžová kaše LeGracie
- 1 balení kaše PRO-TE(BE)-IN jahoda 50 g
- 1 vejce
- 100 ml mléko
Ingredience krém:
- 37 g vanilkový puding
- 250 g tvaroh
- 1 lžíce medu
Ingredience na ozdobení:
- 1 balení ovocných nepečených koleček Bura-n-ky 40 g
- 1 jablko
Postup:
Rýžové kaše smícháme a zalijeme 200 ml vroucí vody. Necháme nabobtnat a přidáme vejce a 100 ml mléka. Dáme péct v jakékoliv formě na 180°C, pečeme 20 min. Mezitím, co se peče korpus, vytvoříme krém. Ve 250 ml vody uvaříme vanilkový pudink, osladíme lžící medu a při šleháme do tvarohu. Tento krém pak navrstvíme na upečený horký korpus. Na tvaroh poklademe nakrájené jablko a posypeme rozdrolenými nepečenými kolečky.
Dáme zapéct na dalších 10 min a poté necháme vychladnout a podáváme. ❤️
Rýžovou kaši můžete zakoupit ZDE
Kaše PRO-TE(BE)-IN Jahoda 50 g můžete zakoupit ZDE
Ovocná nepečená kolečka Bura-n-ky 40 g můžete zakoupit ZDE